Kesä ja aurinko veivät Tätitytön mennessään, mutta nyt olen palannut. Pahoitteluni pitkäksi venyneestä blogitauosta, josta en hoksannut varoittaa etukäteen! Nyt palaan ruotuun, ja ensimmäisenä esittelen työasun kesäkuulta, AEL (=ajalta ennen lomaa).

1280859136_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hame / H&M
Kauluspaita / Reflex
Neule / H&M
Kengät / H&M

Kotimme valastus ei ole omiaan asujen kuvaamiseen, joten kuvien laatu ei päätä huimaa eivätkä värit toistu aivan todellisina. Eiköhän niistä kuitenkin selvää saa. Paita siis on kaunis, syvä tummanturkoosi/petrooli, neuletakki ja korkeavyötäröinen hame harmaaruskeita, kengät tuttuun tapaan violetit.

Tämä hame on ensimmäinen korkeavyötäröinen "makkarankuori" hameeni. Olin etsinyt jo pitempään tällaista toimistolle, mutta lyhyt ja pullea varteni ei ole helppo vaatettaa tällaiseen malliin. Tämä hame kuitenkin iski, osui ja upposi! Ei näytä kummoiselta kuvissa - varsinkaan kun en hoksannut ottaa sivukuvaa, josta näkyisi kauniisti selän ja pepun kaaret. Livenä oikein naisellinen mutta samalla asiallinen hame! Ainoana miinuksena todella helposti rypistyvä materiaali, mutta tuskin parempaa voisi tällä hinnalla odottaakaan. Ihastuin hameeseen niin kovin, että ostin saman myös harmaana. Siitä saatte varmasti kuvia myöhemmin.

Hame on siis ihana. Samoin pidän todella paljon tästä paidasta, joka on normaalia kauluspaitaa naisellisempi rusetin ansiosta (pussy bow lienee oikea termi, opin sen eilen). Myös neuletakki viehättää rypytettyjen hihojen ansiosta. Pidän siis jokaisesta asun osasta, mutta yhdessä tästä taisi tulla vähän tätimäinen? Töissäkin sain kommenttia, että olenpa hienona tullut töihin... Mielestäni asu täyttää loistavasti business casual vaatimuksen, mutta omaan makuuni tuli hieman liian tanttamainen vaikutelma loppujen lopuksi. Ensi kerralla pitää asusta hame eri tavalla. Esimerkiksi printtitopin laittaminen tämän hameen ja saman neuleen kanssa voisi olla toimiva mutta vähemmän virallinen versio. Hmm... Mitä mieltä sinä olet?