Kävin katsomassa Sex and the City 2 -elokuvan, ja tahdoin pukeutumisellani hakea vähän carriemaista naisellisuutta ja leikkisyyttä. Tällaiseen kokonaisuuteen päädyin:

1280859178_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Hame / Vila (itse värjätty valkoisesta keltaiseksi)
Toppi / GinaTricot
Jakku / H&M
Rusettivyö / Friis & Company
Kengät / K-Citymarket !! :D

Etsin jo usempi vuosi sitten kivaa vaaleankeltaista hametta. En sellaista kuitenkaan mistään löytänyt, joten päädyin lopulta ostamaan valkoisen hameen ja värjäämään sen itse keltaiseksi. :) Värjäsin samalla myös yhden huivin, kaksi toppia ja toisenkin hameen. Huivi ja topit ovat myös edelleen ahkerassa käytössä! (Hmm, laitoinkohan sen toisen hameen myyntiin pienuuden vuoksi, vai löytyyköhän se vielä kaapistani...? Pitänee tarkistaa.)

Lyhyt jakku sopii hyvin pitkien toppien kaveriksi, ja on nähty täällä aikaisemminkin. Kuva ei mielestäni kuitenkaan toista topin väriä oikein. Itse olen mieltänyt sen sinisenvioletiksi tai ainakin indigoksi. Tosin siskoni väitti sitä suoraan siniseksi. Omaan silmääni paita on kuitenkin violettiin vivahtava, ja siitä aion pitää kiinni! En nimittäin osaa käyttää sinisiä vaatteita (paitsi farkkuja)! :D Sinivioletti ja turkoosi sekä petrooli kyllä passaavat sinisen sävyistä. ;)

Toinen hauskuus asussani ovat kengät ja vyö. Ne sopivat mielestäni ihanasti yhteen, vaikka toinen onkin merkkituote (Friis & Company) ja toinen ei todellakaan (KCM). Yllätyin suuresti, kun alkukesästä ruokaostoksilla Cittarissa bongasin nämä kengät alelaarista. Ensinnäkin, ei aivan heti tulisi mieleeni ostaa kenkiä Cittarista. Toisekseen, nudet kengäthän ovat nyt muotia (tai ainakin olivat keväällä, olen aina jälkijunassa). Lisäksi kengissä on kivat leikkaukset tuomassa eloa yksivärisyyteen. Tämä yksityiskohta ei kuitenkaan erotu hyvin kuvissa, pitää joskus yrittää kuvata nämä tarkemmin.

Elokuvan jälkeen siirryimme terassille, jossa porotti niin lämpimästi, että oli pakko keventää vaatetusta. Heitin siis jakkuni pois:

1280859197_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tykkäsin asusta. Nautin sen värikkyydestä: raikasta keltaista ja kaksi erilaista violettia, turkoosia koruissa sekä nudea muissa asusteissa tasapainottamassa. Toimistoon tällä ei olisi asiaa, mutta ihana ja tyttömäinen vapaa-ajan asu! :) Olen myös täysin rakastunut tuohon rusettivyöhön, vaikka kukaan ammattilainen ei tuollaista leveää vyötä vyötärölle nostettuna todellakaan suosittelisi vartalotyypilleni! ;)

Mitä mieltä sinä olet tästä asusta, jakulla tai ilman?