Tämä asu on vieläkin rennompi kuin edellinen, mutta kai se näin perjantain kunniaksi annetaan anteeksi? Suorilla housuilla tästä olisi saanut heti toimistoon soveliaamman asun, mutta en halunnut laittaa samoja housuja kuin edellisessä postauksessa (niistä puuttu äitiyshousujen mukaanfaktori eli maharesori) eikä värisilmäni suostunut hyväksymään harmaita housuja, oli mentävä ainoalla kolmannella vaihtoehdoilla eli äitiysfarkuilla.

1298905875_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Violetti pystykauluspaita / H&M
Punavioletti neulepaita / b.young
Farkut / Mamalicious

Asussa alimmaisena on mukana vielä Gina Tricot:n suklaanruskea pitkähihainen trikoopaita, mutta se ei näy kuvissa. Tarvitsin kuitenkin lisälämmikettä, joten vaatekerroksia tuli jälleen useampi. Näistä kaikista vaatteista vain farkut ovat äitiysmallistoa, kuten yllä tulikin jo mainittua. Pystykauluspaita ja neule ovat minulla olleet jo entuudestaan ja päätetty antaa venyä vatsan kanssa. Pitkähihainen aluspaita on uutena ostettu alkuvuodesta, mutta pitkän mallinsa vuoksi sopii loistavasti raskaanakin olevalle.

 1298905883_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kauluspaidan lisäksi virallisuutta asuun tuo kaulaan kietaistu huivi. Jotenkin itse miellän huivit virallisuutta viestiviksi asusteiksi, vaikka moni muu on varmaan kanssani eri mieltä. Huivin ruskea sävymaailma jatkuu vyörätövyössä, jonka hopeinen solki sopii yhteen bolan kanssa.

Tästä asusta pidin paljon ja viihdyin siinä hyvin, vaikkei se aivan toimiston pukukoodiin sovikaan. Pitää toistekin muistaa käyttää huivia asusteena, se mielestäni muuttaa koko asun fiiliksen.