Aivan ensimmäisenä pahoitteluni viikon blogihiljaisuudesta! Note to self: On huomattavasti helpompaa pitää asukuvablogia, jos muistaa ladata kameran akkuja.

Tänään jälleen ylläni harmaata, vaikka fiilis ei olekaan ollenkaan harmaa vaan pikemminkin päin vastoin. :) Jostain syystä viime vuosina eniten viehättänyt "tukivärini" tummanruskea alkaa näköjään väistyä harmaan ja harmaanruskean tieltä.

1287468217_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vaalea alustoppi / Oasis
Violetti röyhelöpaita / H&M
Harmaa jakku /H&M
Tummat farkut / Lindex
Harmaat korkokengät / KCM

Asun kruunaa leveä harmaa vyö - ja asu itse asiassa on rakennettukin tämän uuden ostokseni ympärille ja innoittamana. :D Vyö mätsää harmaaseen jakkuun täydellisesti!

1287468225_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Muut asusteet ja korut on tänään minimissä. Kaulaan ripustin suuren kultaisen perhosen ja ranteeseen lykkäsin vaaleanlilat helmet. Paitojen röyhelöt tuovat asuun tyttämöisyyttä, ja olenkin tätä paitayhdistelmää käyttänyt kerran aikaisemminkin. Hyvin näyttää toimivan myös muulloin kuin kesällä!

1287468203_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Olen asuun hyvin tyytyväinen: Se näyttää hyvältä ja tuntuu hyvältä päällä. Se on tyttömäinen ja nuorekas, mutta silti toimistolle sopiva. Olen näköjään viime aikoina muutenkin viihtynyt paljon farkut+jakku -yhdistelmissä, sekä vyöllä että ilman. Tämä on todella helppo yhdistelmä, joka A) sopii pukukoodiimme, B) on nuorekas, ja C) on helposti muunneltavissa rennompaan ja virallisempaan suuntaan pelkästään paitaa vaihtamalla. Mitä mieltä sinä olet näistä asuista? Toimiiko farkut+jakku -yhdistelmä business casual -etiketin mukaisesti?

Kuten kuvista huomaatte, viihdyn itse näissä asuissa mainiosti. Tässä onkin nyt vain yksi ongelma: Minulla ei ole kuin yhdet hyvät farkut, jotka hyväksytään töihinkin. Nämä farkut ovat ihan kivat, mutta eivät niin kivat että haluaisin ostaa näitä toiset. Ja mikäli käytän vain yksiä farkkuja, tulevat nämä kulumaan puhki ennen kevättä (kokemuksella). Osaisitko sinä vinkata hyvistä farkuista? Pitäisi siis olla tummat, siistit, ilman kulutuksia, ei liian tiukat (eli minulle koossa 44+).

Minulla kuitenkin on useammat suorat housut, jotka ovat nyt selkeästi alikäytettyinä kaapissani. Löytyy mustaa, harmaata, ruskean eri sävyjä ja ruudullistakin. Miten saisin yhdisteltyä suorista housuista yhtä kivoja ja nuorekkaita asuja?