Raskauden edetessä joudun venyttämään business casual pukukoodia yhä pidemmälle. Kovilla pakkasilla myös ilmasti asetti rajoituksiaan, ja jouduin kerrostamaan vähiä sopivia vaatteita rankalla kädellä. Näinä päivinä saakin riittää, jos ylläni on siisti asukokonaisuus ja mahdollisesti yksi virallisempi vaatekappale. Tässä asussa tuo yksi virallisempi vaate tarkoitti suoria housuja:

1298905857_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Vaalean turkoosi toppi / Gina Tricot
Turkoosi pitkähihainen paita / Jsfn (Ellos)
Harmaanruskea neuletakki / H&M
Ruskearuudilliset suorat housut / Esprit
Raidalliset villasukat / Äidin neulomat, kuvausrekvisiittaa (kuvat otettu työpäivän jälkeen kotona)

Sinänsä yksikään näistä vaatteista ei ole äitiysmallistosta, mutta ne ovat kyllä kaikki sellaisia, jotka olen päättänyt "uhrata" tälle raskaudelle - neuletakkia lukuunottamatta. Neuletakeissa onkin se hyvä puoli, että niitä voi pitää ekstrakerroksina pukeutumisessa ilman että ne venyvät kasvavan vatsan vuoksi.

1298905868_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asusteihin halusin lisää väriä, ja väriksi valikoituikin tuttu violetti. Tosin asusteiden lukumäärä ei päätä huimaa. Kynsien lakkauksen (vaaleaa liilaa ja mudanruskeaa) sekä rannekellon ja pienien korvanappien (jotka eivät näy kuvissa) lisäksi laitoin vain pitkän violetin helmistä, kivistä ja helmiäisestä kootun kaulakorun (Bijou Brigitte). Kaulassa roikkuu myös bolakoru, joka on raskaana oleville tarkoitettu hennosti helisevä kaulakoru. Bolakoru tuleekin olemaan osa pukeutumistani koko loppuraskauden ajan. :)