Voi kauhistus, kun ei millään saa hyviä kuvia tähän vuoden aikaan! Tänään siis tarjolla järkyttävää pikselimössöä, jonka väritkin ovat aivan mitä sattuu. Voin vain vakuutella, että livenä asu oli kiva ja väritkin kauniit! :) (Lähinnä totuutta on alla olevan kollaasin vasemmanpuolimmaisin kuva.)

1295372696_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ruskea alustoppi / Ikivanha, mistä lie... Mahdollisesti H&M
Harmaanvioletti neule / Äitiysmallistoa, H&M
Ruskeasävyiset housut / Esprit

Housut ovat ruskearuutuiset, mutta niin pientä ruutua ettei se kuvissa oikein tahdo tulla esille. Ei ainakaan näin mössöisissä kuvissa, krhöm... Housut ovat olleet blogissakin esillä pari kertaa aiemmin, ja erityisesti täällä kuosikin erottuu hieman paremmin. Housut eivät siis ole äitiysmallia, mutta mahtuvat vielä kummun päälle. Nämä on aikaisemmin olleetkin mulle vyötäröstä liian suuret, joten hyvä että nyt tulee näillekin enemmän käyttöä. :D

1295372714_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asusteina viime perjantainakin nähty vyö sekä siihen kivasti sopiva koukeroinen, hopeanvärinen rannerengas. Innostuin myös pitkästä aikaa maalailemaan kynsiä, joiden värityksestä oikeastaan tämä koko asu sai alkusysäyksensä. Violetit kynnet suorastaan vaativat seurakseen muuta violettia, ja vyön bling sekä sekä rannekorun koukerot jatkavat kynsien hopeista ja valkoista koristelua.

Ei mikään maata järisyttävän upea asu, mutta ajoi asiansa hyvin. Suorat housut toivat kivasti ryhtiä olemukseen viime viikkojen mammafarkkujen yltiökäytön jälkeen. Hieman asu kaipaisi piristystä, jotain väriläiskää tai muuta nuorentavaa elementtiä. Asu itsessään ja tällaisenaan, erityisesti ilman asusteita, sopisi viisikymppisellekin, eli tädin puolelle taisi lipsahtaa. Vyö, rannekoru ja kynnet pelastavat vähän kokonaisuutta, mutta eivät aivan tarpeeksi omaan makuuni. Huomaan kuitenkin jo nyt muutama päivä blogini virkoamisen jälkeen innostuneeni uudestaan asujen miettimisestä ja asusteistakin. Toivottavasti saan pian vanhan otteeni takaisin, ja tuo innostus näkyisi valokuvissa asti. :)