Tänään ei ollut oikein motivaatiota pukeutua, joten tuntuu että päädyin tylsistäkin tylsempään yhdistelmään. Yllätyksekseni huomasin näitä syyskuun postauksia selatessani, että en olekaan käyttänyt tätä yhdistelmää aikaisemmin. Silti tuntuu siltä kuin tämäkin asu olisi nähty jo moneen kertaan. Viikonloppuna tuli vihdoin totaalinen kyllästyminen näihin haastevaatteisiin, ja se näkyy tämän päivän mielikuvituksettomassa asussa.

1284960099_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asuna 2+2: farkut ja keltainen slipoveri, kera kauluspaidan ja jakun. Perussiistiä settiä, farkuilla hieman rentoutta asuun.

1284960111_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keltainen toppi piristää kivasti asua, mutta oloni on silti hieman harmaa ja nuutunut. Johtuisiko tästä säästä vai kyllästymisestä haasteeseen. Tosin vanhoja asukuvia selatessani huomasin, että pukeutumiseni on ollut yllättävänkin vaihtelevaa kuluneen kuukauden aikana samoista vaatteista huolimatta. Ehkäpä tämän aamun blues väistyy tämän havainnon myötä. Pitänee vilkuilla menneitä asuja vielä illalla läpi etsiessäni inspiraatiota huomisen vaatteisiin. :)

1284960120_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asusteet tänään suhteellisen hillittyjä. Kaulassa simppeli (muovi)helminauha ja jalassa edelleen viime perjantain tyyliin opettajatarkenkäni. Nämä ovat siitä kivat, että niitä voi käyttää sekä ulkona että sisällä näin syksylläkin. Asuun minunlaistani runsautta ja positiivista överiyttä tuomassa kaksi helmirannekorua: kummassakin on kolme riviä helmiä ja niitä yhdistää "timantti"kaistaleet. Tämä yhdistelmä on ehdottomasti lempparini koko asussa!

Huomiota haasteesta: Viikonloppuna aloin kaipaamaan jo vaihtelua vaatteisiin, ja erityisesti haikailin erilaisia paitoja. (FYI: Viikonlopun asuissa ei ole mitään esiteltävää, farkuissa ja printtipaidassa tein yhden kauppareissun mutta muutoin olin vain kotivaatteissa kotona.) Olen huomannut, että yläosilla on helpompi tuoda vaihtelua asuihin, eikä kukaan muu varmasti erota kolmia tummanruskeita suoria housujani toisistaan. Eilen illalla aloin haaveilla vielä yhden vaatekappaleen lisäämisestä haastevaatteisiini, ja hyvin nopeasti keksinkin mitä vielä kaipaisin mukaan: ruskea liivi! Yllätyin, että en valitsisikaan mukaan paitaa (joita olen kaipaillut viikonloppuna) vaan liivin. Liivi kuitenkin olisi helposti yhdistettävissä kaikkiin olemassa oleviin asuihini ja paitoihini, mutta toisi kuitenkin kivaa vaihtelua.

En kuitenkaan aio lisätä haasteeseeni enää kymmenettä vaatetta. Se tuntuisi itselleni huijaukselta, vaikka olenkin  varannut itselleni oikeuden muuttaa mieltäni kesken haasteen. Haaste on kuitenkin jo yli puolenvälin, ja olen jo osaltani venyttänyt sääntöjä riittämiin. Haluan todistaa itselleni ja muille, että todella pystyn tähän juuri näillä vaatteilla ja muokkaamillani säännöillä. Etsin huomiseksi tsemppini ja inspiraationi takaisin, ja jatkan (toivottavasti) virkistyneenä haastettani loppuun asti!

Olisiko sinulla ideoita, miten saisin vaihtelevuutta asuihin? Oletko sinä jo ehtinyt kyllästyä näihin samoihin esittelemiini vaatteisiin? Mistä vaatteista tai asuista toivoisit uusintaa?