Torstain asua en saanut kuvattua ollenkaan, koska toimistolla kävi jo aamusta alkaen kova hyörinä. Mutta eipä siinä asussa ollut mitään merkittävää raportoitavaakaan: tummanruskeat suorat housut, valkoinen kauluspaita, liila neulepaita, ja sen päällä tummanruskea liivi. Ei koruja, ei kivoja asusteita. Konservatiivista kuin mikä, hohhoijaa... Töissä keksin että olisi pitänyt kauluspaidan sijaan sitaista rusetti kaulaan, vaikkapa leopadrihuivistani. Se olisi värien puolesta sopinut, ja tuonut samalla vähän hauskuutta asuun. Täytyy muistaa tämä ensi kerralla! :)

Perjantaina palasin takaisin tiistain mukaviin tunnelmiin, eli farkut, jakku ja vyö pääsivät jälleen käyttöön.

1287728686_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Punavioletti alimmainen paita / H&M tai Ellos?
Tummemman violetti pitkä toppi / Gina Tricot
Harmaa jakku /H&M
Tummat farkut / Lindex
Harmaat korkokengät / KCM

Kuvasta heikosti pilkottava alimmainen punertava paita on oikeasti 3/4-hihainen paita. Kaipasin vähän pidempi hihaista lämmikettä jakun alle, nyt kun sää on alkanut kylmetä. Paidan sävy ei kuitenkaan ole suosikkini, joten vetäisin lempivärisen tummanvioletin pitkän topin sen päälle.

1287728693_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asusteina tänään harmaan vyön lisäksi turkoosi kolmikerroksinen kaulakoru sekä riikinkukkoriipus. En osannut päättää kumman kaulakorun laittaisin, joten laitoin sitten molemmat. Joskus "enemmän on enemmän", toimii paremmin kuin "vähemmän on enemmän". Jalkoihin väriä tuovat turkoosit sukkahousut.

Näiden lisäksi palelevan toimistotyöntekijän vakiovarusteisiin on tällä viikolla kesätauon jälkeen palanneet kämmekkäät.

1287728715_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Äidin neulomat vihreä-violetit kämmekkäät lämmittävät käsiä ilmastoinnin puhkuessa kylmää (miksi toimistolla on pakko olla noin tehokas ilmastointi, että talvella jäätyy?!?) ja luonnollisesti mätsäävät yleensä kaikkiin asuihini. ;)

Summa summarum: Tästä asusta tykkään ja tässä viihdyn! Tästä kombosta (erityisesti jakku+vyötärövyö -yhdistelmä) alkaakin muodostua työunivormuni. Silti kaipaisin vähän vaihtelua, ja tosiaan haluaisin osata yhdistellä suorista housuistani nuorekkaampia.