Tällä viikolla on pitänyt yllättäen niin kiirettä, etten ole ehtinyt kirjoitella postauksia. Kuitenkin aamuisin ehdin räpsiä pikaiset asukuvat, joten päätin että saatte tänään yhdessä postauksessa lyhennetyn pikakatsauksen koko kuluneen viikon työasuihin. :) Tein kunkin päivän asusta ja asusteista yhden kollaasin, ja esittelen ne tässä aikajärjestyksessä. Tiiraa kukin vaihtoehto tarkkaan, koska aion esittää postauksen lopussa kysymyksen niistä Juuri Sinulle!

Maanantaina kaipasin vähän vaihtelua syksyyn, ja vetäisin pitkästä aikaa hameen ylleni. Hameen kaveriksi valikoitui viime viikolla käyttämäni yläosat (liivi ja liila neulepaita), joihin en kuitenkaan silloin ollut tyytyväinen (enkä edes saanut kuvattua tänne). Nyt toteutin tuolloin keksimäni piristyksen asuun, ja laitoin seuraksi leopardikuvioisen huivini.

1288330792_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Rusetti kaulassa pitää maanantaibluesin loitolla! :) Lisäväriä asuun tuo suuri turkoosi rannekoru.

Tiistaina halusin edelleen käyttää liiviä, joten rakensin asun sen ympärille. Olen myös pitkän aikaa halunnut käyttää erästä pitkähihaista kauluspaitaani, jonka hihat ovat todella kauniit puhvit - mutta mahdottomat pukea minkään jakun saati neuleen alle. Joten näiden kahden liitosta muodostui tiistain univormuni.

1288330804_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Puhvihihat ja äidin vanha rintakoru tuovat ihanaa wanhan ajan fiilistä asuun. Farkut sekä turkoosit helmet kaulassa ja korvissa päivittävät lookin nykypäivään.

Keskiviikkona jatkoin edellisen päivän asusteiden innoittamana turkoosilla linjalla. Halusin myös yrittää jälleen kerran asustaa suoria housuja nuorekkaasti. Yllä siis syyskuun vaatehaasteesta tuttu pitkähihainen turkoosi paita, ja sen kaverina turkoosi lepakkohihainen neule ja uusi harmaa vyö. (Rakastan tuota vyötä!)

1288330817_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Violetit asusteen tuovat asuun vielä lisää väriä, mistä tykkään. Päivän edetessä vaihdoin vielä kaulakorun asentoa pitkästä mallista kahdesti kaulan ympäri kieputettuun. Tuolloin se laskeutui paremmin paitojen kaula-aukkojen ympärille, eikä roikkunut vyön päällä. Tästä ei kuitenkaan ole valitettavasti kuvallisia todisteita. Violetit sukkahousut ja työkengät, sekä suuret rannekorut kruunaavat asun.

Torstaina halusin laittaa ylleni erään harmaan topin, jonka etumus on raidoitettu leveillä pitsiosioilla. Laitoin topin alle violetin topin tuomaan väriä, ja päälle harmaan jakun tuomaan toimistolle soveliasta tuntua.

1288330826_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pitsi on aina koriste jo sinänsä, joten asustin tämän vain itse tekemälläni kaulakorulla, jonka todellinen värisävy näkyy paremmin täällä. Kuvissa asu näyttää kovin pliisun harmaalta, mutta fiilis päällä oli aivan muuta. Violetin ja turkoosin tuttu ja turvallinen liitto on aina plussaa minun vaatevalinnoissa. Vähän rokkia päivään toivat tötterölle mallaamani hiukset. (Olivat huomattavasti kivemmat livenä kuin kuvassa!)

Työviikon kruunaa perjantain asu. Olen tänä syksynä mieltynyt erityisesti murrettuihin, vähän savuisiin tai peräti likaisiin sävyihin. Niinpä ylle valokoitua harmaanvioletti toppi ja sen kaveriksi murretun mintun värinen toppi sekä hiuspanta. Panta on kahden euron alelöytö!

1288330834_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ettei rusettipannan kanssa menisi liian lällyksi, ryyditin asua skarpilla mustalla jakulla ja hauskoilla kissakorviksilla.

 

Oletko nyt tarkastellut kaikkien päivien asut? Jos olet, minulla on sinulle muutama kysymys:

Mikä näistä asuista on mielestäsi

  • tyttömäisin?
  • tätimäisin?
  • sopivin toimistolle ja kuvastaa parhaiten työpaikkani virallista pukuetikettiä business casual?
  • muuten vain sinun lempiasusi?

Muistathan perustella vastauksesi! Voit myös antaa minulle muuta rakentavaa palautetta asuistani tai yleisesti täällä esittelemistäni toimistolookeista. :)

Asiallisesti vastanneiden keskuudesta valitsen parhaan vastauksen (tai arvon, jos en muuten osaa päättää) ja lähetän voittajalle jonkin pienen palkinnon! Kyse tulee olemaan todennäköisesti jokin pieni koru tai muu rihkamahömppä omasta varastostani. Tai mitä nyt satun keksimään, en ole vielä päättänyt. :)

Jos haluat osallistua arvontaan, jätä kommentoidessasi sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Se ei tule näkymään kenellekään muulle kuin minulle. Otan voittajaa valitessani huomioon vain ne vastaukset, joissa on ilmoitettu sähköposti.

Kommentointiaikaa on 5.11. klo 8:00 asti. Voittajan ilmoitan joko heti 5.11. perjantaina, tai sitten joskus hamassa tulevaisuudessa, riippuen siitä kuinka monta vastausta tämä saa. ;)

 

*edit 4.11.*
Jatketaan kommentointiaikaa su 7.11. klo 21 asti!
Jos nyt joku mattimyöhäinen innostuisi vielä osallistumaan. Tämä on kyllä ollut aivan hurrrrrjan suosittu arvonta! :D :D Mutta tulipahan testattua tällaistakin. ;)

 

ÄLÄ linkitä tätä "kilpailua" mihinkään yleiselle arvonta- tai kilpailusivustolle!