Argh, voihan sukkahousut! Ostin eilen uudet sukkahousut, jotka tänään aamulla iloissani puin päälleni elikkäs farkkujen alle lisälämmikkeeksi iltaa ajatellen. Ja RITS peukalon kynsi meni sukkahousuista läpi. Rikko tuli vasemman reiden takaosaan, joten ajattelin että eipä tuo housujen alla haittaa. Mutta äskettäin naistenhuoneessa RUTS ja toinen kynsi meni sitten oikeasta reidestä läpi. Sisulla nyt käytän näïtä sukkahousun rutaleita loppupäivän, mutta kyllä korpeaa! Ostin vielä hienot aloe vera sukkahousut, ja PUH ja PAH eli turha ostos. :(

Mutta ettei aivan kaatuisi perjantaifiilis, on tämäkin postaus lopetettava iloiseen säveleen. Perjantaitani piristää rusettivyön lisäksi perhoset hiuksissa.

1284105273_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(Ei, en ole kaljuuntumassa jakauksen kohdalta, vaan juurikasvuni on mallia maantienharmaa. Instant kalju efekti taattu...)

Nämä mustat siivekkäät eivät luonnossa paljoa erotu tummista hiuksistani, mutta ovat silti kiva yksityiskohta. Eivät siis vähennä uskottavuuttani asiantuntijana (heko heko) mutta kiva lisä piristämään tylsiä hiuksia. :)