Nyt tapahtui ensimmäinen vähäisiin vaatteisiin ja niiden pesuun liittyvä ongelma. Suunnittelin laittavani tänään farkut, mutta jouduin pesemään ne eilen eivätkä ne ehtineetkään kuivua aamuksi. Ei auttanut, vaikka aamulla föönin kanssa niitä kuivattelin; Jäivät silti liian nahkeiksi ja oli pakko vaihtaa suunnitelmaa. Pikaisen pohdinnan päätteeksi päälleni eksyi tänään erittäin perinteinen toimistoasuni.

1284009153_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asu koostuu haasteevaatteistani 2+2: keltainen toppi slipoverina ja neulepaita lämmikkeeksi, suorat housut farkkujen puutteessa (mekonkin pesin eilen) ja violetti kauluspaita. Tällaista kombinaatiota voisi hyvin nimittää työunivormukseni, niin usein tällaista käytän toimistolla.
--> Normipäivä.
Tosin haasteen aikana tämä on vasta ensimmäinen kerta.

1284009168_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asu on hieman tätimäinen, mutta keltainen slipoveri pirteydessään pelastaa paljon. Samoin turkoosit korut. (Korvissa eiliset kannustuskorvikset, vaikkei niitä kuvissa näykään.)

1284009160_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ilman neulepaitaa asu on entisestään pirteämpi, mutta epäilen että en tarkene (liian) hyvin ilmastoidussa toimistossa koko päivää ilman sitä. Kokonaisuudessaan asu on hyvin kotoinen (siis toimistolle tuttu) mutta en silti ole tähän täysin tyytyväinen. Arvosana: ihan kiva.

 

PS. Minun on ikävä violettia!! Vaikkei se ole tainnut täällä blogin asuissa vielä vahvasti näkyä, violetti on rakkausvärini, luottovärini, ja pitkä aikainen ihastuksen kohteeni. Parhaiten sen täällä blogissani voi huomata siitä, että vaatekaappini topeista noin 1/3 on eri sävyisiä violetteja. Silti haastevaatteisiini on eksynyt vain yksi violetti vaatekappale: kauluspaita. Miten näin on päässyt käymään?? (No koska violetti slipoverini on vähän huonon mallinen, violetti pitkähihainen t-paitani tylsä ja virttynyt, ja violeteista printtipaidoistani ei nyt vain juuri tällä hetkellä löydy mitään tarpeeksi siistiä mutta säväyttävää... Omistanko siis edelleen liian vähän tai mahdollisesti liian huonon valikoiman violetteja paitoja?? ;D En myöskään omista violettia mekkoa tai hametta tai asustehuivia, ja nämä puutekohdat pitäisi kyllä korjata. Se ei sentään haittaa, etten omista violetteja suoria housuja tai farkkuja. :D) 

Tätä kaipuuta helpottamaan pitänee panostaa violetteihin asusteisiin. Mutta silti, pieni nyyh...! :(